ETKİNLİKLER

8 Mart Cuma Ankara Murphys

 

Eski 45’likler 80’ler 90’lar Partisi

- Dj Hakan Küfündür

8  Mart Cuma

Murphys Dance Bar , Ankara

 

70’li yılların en sevilen klasikleriyle muhteşem bir eğlenceye ne dersiniz ? Dj Hakan Küfündür sizi Eski 45’likler Partisiyle Nostaljik bir tura çıkarırken, O Şahane yılların görselleri,videoları  ve hatta filmleriyle konsept bir gece sizi bekliyor!

Bu çok Özel gecede Ayla Dikmen'den "Anlamazdın"ı, Semiramis Pekkan'dan "Bana Yalan Söylediler"i söyleyecek,Cici Kızlardan "Delisin", Beyaz Kelebekler'den "Sen Gidince" ya da Şenay'dan "Hayat Bayram Olsa" diyerek yerinizde duramayacak, Belkıs Özener ya da Handan Kara'dan Türk Sineması şarkıları ile unutulmaz Yeşilçam yıllarına geri döneceksiniz.

BİM BAM BOM,SENDEN BAŞKA,DELİSİN,FESUPHANALLAH VE DAHA FAZLASI!

Issız Adam'la yeniden kulaklarımıza yerleşen Ayla Dikmen, Semiramis Pekkan,Hümeyra ve Sibel Egemen; ve popüler müzik tarihimizin çok özel sesleri Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Nilüfer, Erkin Koray, Barış Manço, Gökben, Seyyal Taner, Erol Evgin, Nükhet Duru, Tanju Okan ve daha pek çok isim, hafızalara kazınan Şarkıları ve çok sevilen plaklarıyla sizin için hazırlanan özel görüntüler eşliğinde bu partide kulaklarımızda olacak!

BİR GÜN BELKİ HAYATTA!

İster yetmişli yıllardan Ajda Pekkan,Füsun Önal, Ayla Dikmen , Nil Burak , Semiramis Pekkan , Nil Burak , Cici Kızlar ve Yeliz klasikleri, ister 80 li yıllardan Sezen Aksu , M.F.Ö,Erkin Koray ve Nilüfer klasikleri,ve 90 lı yıllarda patlayan Türkçe Pop'un en sevilen örnekleriyle Kenan Doğulu , Burak Kut ,Mustafa Sandal , Zerrin Özer , Serdar Ortaç , Mirkelam, Tarkan , Yaşar ...

GECENİN DJ’İ HAKAN KÜFÜNDÜR

1995 yılında başladığı Dj’lik kariyeri dışında Türkiyenin en önemli Radyo Programcılarından olan Hakan Küfündür ,70ler 80ler 90lar denince akla ilk gelen Djlerden biri.

www.hakankufundur.com

twitter.com/HakanKufundur

http://www.facebook.com/pages/DJ-HAKAN-KÜFÜNDÜR/49119293915

 

 

DUDAKLARINDA ARZU KOLLARINDA YALNIZ BEN!!

Veeee gecenin ilerleyen saatlerinde DJ Hakan Küfündür eşliğinde 2000 lerin taptaze isimleri Bengü,Gripin,Demet Akalın ,Emre Aydın,Teoman , Nev , Murat Boz , Yalın , Gülşen, Şebnem Ferah ,Feridun Düzağaç , Ferhat Göçer ,Hande Yener,Murat Boz , Murat Dalkılıç , Sıla , Duman,ve daha fazlası bir füzyon olarak  bu gecede  olacak ve gelenler sabahın ilk ışıklarına kadar bu coşkuyu yaşayacak!Eski 45liklerden Günümüze Uzanan Bu Müzik Şöleni ni kaçırma!  

 

Detayli Bilgi ve Rezervasyon için bize - 0 549 2264848 Nolu telefondan ulaşabilirsiniz..

8 Mart Cuma , Murphys Dance Bar , Ankara

Giriş :  15 TL  

Murphy's @ Ankara

Tahran Caddesi No : 12 ( Ankara HiltonSA Oteli İçi)   Kavaklıdere / Ankara 

  0532 215 60 40 

Yükleniyor..