ETKİNLİKLER

8 Ocak, Eski 45'likler Parti @ Nostalci Beyoğlu

Dj Hakan Küfündür ile Eski 45’likler 80’ler 90’lar Türkçe Pop Parti

 

Beyoğlu’nun yepyeni ve konsept mekanı Nostalci’de, geçmişin en keyifli şarkılarıyla süper bir eğlence, barkovizyonda o yılların videoları, filmleri, reklamları ve bol malzemeli bir nostalci gecesi sizi bekliyor.

 

Delisin ,Ah Nerede Vah Nerede , Yaparım Bilirsin , Aboneyim Abone ,Şeytan , La Fontaine ve Daha Fazlası Dj Hakan Küfündür eşliğinde Bu Partide!

"Benim Gönlüm Sarhoştur,Yıldızların Altında" demeye,
"Öyle Sarhoş Olsamki" demeye yada "Bim Bam Bom" diyerek Aranjman yıllarını hatırlamaya,"Ateşini Yolla Bana" şarkısıyla yeni jenerasyon pop parçalarını dinlemeye veya "Seveceğim ,Gezeceğim" diyerekten "Şinanayda Yavrum Hopa Şinanay" la eğlenmeye varım diyorsanız bu party tam size göre!


İster yetmişli yıllardan Ajda Pekkan,Füsun Önal, Ayla Dikmen , Nil Burak , Semiramis Pekkan , Nil Burak , Cici Kızlar ve Yeliz klasikleri,ister 80 li yıllardan Sezen Aksu , M.F.Ö,Erkin Koray ve Nilüfer klasikleri,ve 90 lı yıllarda patlayan Türkçe Pop'un en sevilen örnekleriyle Sertab Erener,Levent Yüksel,Kenan Doğulu , Burak Kut ,Mustafa Sandal , Zerrin Özer , Cartel, Serdar Ortaç , Mirkelam, Tarkan , Yaşar ...

70LER 80LER 90LAR VEE 2000LER !


Veeee gecenin ilerleyen saatlerinde 2000 lerin taptaze isimleri Bengü,Gripin,Demet Akalın ,Emre Aydın,Teoman , Nev , Murat Boz , Emir,Yalın , Gülşen, Şebnem Ferah ,Feridun Düzağaç , Ferhat Göçer ,Hande Yener,Murat Boz , Murat Dalkılıç , Sıla , Duman,ve daha fazlası....
Bunların hepsi bir füzyon olarak Nostalci de olacak ve gelenler sabahın ilk ışıklarına kadar bu coşkuyu yaşayacak!

 

 

Dj Hakan Küfündür 21:30 - 02:00

 

After Party Dj Süleyman Canbaz 02:00 - 04:00

 

Yükleniyor..